Přelom roku v Life Pro Gym

Milý Crossfiťáci,

blíží se nám konec roku a s ním spousta novinek.

Vzpírání s Kamilem

Tou nejaktuálnější jsou lekce vzpírání pod vedením skvělého Kamila Kučery, špičky ve světě vzpírání. Je to jedinečná příležitost, protože od nového roku bude smluvně vázán svým sponzorem a bude moci lektorovat už jen s jeho souhlasem za min. 500 Kč za osobu.
Kamil nám věnuje 4 hodiny svého času vždy v pondělí a ve středu od 28. 11. do 7. 12. 2016.
Lekce jsou rozdělené na začátečníky a pokročilé. Prosím, abyste své rezervace brali vážně a neblokovali místa těm, kteří mají o vzpírání s Kamilem opravdový zájem.
Přihlašujte se i na čekací listinu. Vždy se stane, že někdo na poslední chvíli odpadne.

Fuck Burpees 5

V sobotu 3. prosince nás čeká v Sokolově již po třetí závod dvojic Fuck Burpees Challenge. Přihlašujte se přímo Markétě Tarasové na Facebooku. Nejen závodníci, ale i diváci jsou vítaní.

Vánoční večírek

V prosinci nás čeká už třetí Vánoční večírek. Poprvé to bylo v Evropáku, loni v Palermu a letos, pro velký úspěch, začneme rovnou v Kakadu. Michal nám tam zarezervoval salónek.
Přihlaste se na Facebooku a dorazte v pátek 16. prosince v 19 hod. v plném počtu. Bude zábava!

Dárokový poukaz

Stejně jako každý rok i letos jsou pro Vás připraveny dárkové poukazy. Budou buď na měsíční nebo na 10vstupovou permanentku dle ceníku platného od 1. ledna 2017. Poukazy budou k dispozici přímo v gymu. Vydá vám ho kdokoliv z trenérů.

Vánoční provoz

Letos poprvé přes Vánoce nezavíráme! Provoz mezi svátky sice bude omezený, ale pouze tak, aby se vždy našlo místo pro každého zájemce. Sledujte naši Facebookovou skupinu Life Pro Gym Karlovy Vary a rezervační systém, kde naleznete nejaktuálnější informace.

Ceny vstupného od 1. 1. 2017

Velkou změnou je výrazné zdražení jednorázového vstupného. Ale nebojte se nic. Zvýhodněná měsíční permanentka zůstává za stejnou cenu a navíc přibude 10vstupová s platností 3 měsíce. Cílem této akce je zbavit trenéry zbytečné administrativy, aby se mohli plně věnovat vám, našim klientům. Ceník naleznete zde.

To samozřejmě není vše. Ke konci roku přibude zase nějaké nářadí a snad i nový trenér do týmu. Pořád je na čem pracovat a co zlepšovat.

Pokud máte jakékoliv dotazy, připomínky nebo návrhy, pište na gym@lifepro.cz nebo na Facebook.

Jste v LPG spokojeni? Ohodnťte nás na Facebooku a na Google.

Hezký zbytek roku 2016 a sportu zdar!